Nyhedsbrev okotber 2017

Nyhedsbrev okotber 2017

Nyhedsbrev okotber 2017 150 150 Vinspecialisten Horsens

 

Nu er det snart 2 måneder siden, at jeg åbnede Vinspecialisten Horsens i nye lokaler på Hospitalsgade 6. Det har været en spændende start, hvor jeg har mødt både nye og gamle kunder. Jeg har fået mange positive tilkendegivelser på den nye indretning af butikken, omend der også er nogle, der savner kælderen. Jeg tror dog at den nye beliggenhed kommer til at gavne forretningen.

Til de af jer der ikke har læst den fine artikel i Horsens Folkeblad, så vil jeg kort fortælle lidt om min baggrund. Jeg er uddannet tjener, og har arbejdet som tjener i mange år, hvoraf de 11 af dem var på Munkebjerg i Vejle. Derudover har jeg taget en uddannelse som folkeskolelærer, som jeg har brugt på at undervise på henholdsvis Hansenberg i Kolding og Teknisk Skole i Silkeborg, hvor jeg har været med til at uddanne adskillelige tjenere og kokke.

Min passion for vin og mad danner grundlag for mit spring til at opnå drømmen om at blive selvstændig vinhandler, og da chancen bød sig i Horsens, måtte jeg bare slå til. Jeg har trådt min barnesko i Brædstrup, og har også arbejdet på både Hotel Opus og Hotel Danica, så mit kendskab til Horsens er ganske fint.

Jeg har som mål, at være en vinhandler, som man kan have en god dialog med omkring hvilken vin man skal vælge. Og det er uanset om det er til en gave, til selv-forkælelse eller til den hyggelige middag med gode venner.

Derudover vil jeg komme til at holde forskellige arrangementer, hvor Selection Vinmsagning vil have en fast dag hver m

åned, nemlig den første torsdag i hver måned, kl. 18:00. Der vil også komme andre smagninger, såsom Rom, Gin og Riedel Glassmagninger. Datoer for disse arrangementer vil blive lagt op her på hjemmesiden, og naturligvis på Facebook.

Og så står julen jo snart for døren, hvilket medfører at jeg har sørget for, at der bliver et spændende udvalg af julekalendere, både til ham, hende og børnene! Så hold øje med opslagene.