Nyhedsbrev februar 2018

Nyhedsbrev februar 2018

Nyhedsbrev februar 2018 150 150 Vinspecialisten Horsens

Kære alle.

Så er det tid til lidt nyheder.

Der er kommet en hel masse ny gin hjem, der er både dansk, spansk og norsk og naturligvis er nogle af dem økologiske.

  • Der er 3 nye fra Nyborg Destilleri – alle økologiske.
  • Vi har fået agentur på Mosgaard Gin, som også kommer fra Fyn. Alle disse nye gin (5 slags) er naturligvis økologiske. Jeg vil lige slå et slag for Red Love, som har æble som primær smagsgiver, en helt fantastisk aromatisk gin, med et lille strejf af sødme fra æblet.
  • Der er også kommet 5 nye fra Spanien, nærmere betegnet Andalusien. Alle botanicals kommer fra et fredet naturområde/reservat. Her findes der bl.a. en triple-destilleret skovbær gin, lige noget for dem med hang til lidt sødme. Desuden er der en Flor de Iris (blå iris blomst), også triple destilleret.
  • Sidst, men ikke mindst, er der kommet en norsk gin hjem, som har blåbær, bjergmynte og andre spændende norske botanicals som smagsgivere.

De fleste af disse gin er der selvfølgelig smagsprøver på, så kom endelig ind i butikken og få en snak om hvilken tonic, garnish og glas der passer bedst til.

Den 28. februar afholder HJ  Hansen og Vinspecialisterne en Winemakers Fair i Århus på Varna Palæet – se vedhæftet fil. Jeg vil gerne opfordre til at I deltagere, da det er en helt unik mulighed for at møde en hel masse af vores producenter. Der vil være masser af smagsprøver, især vil der være mulighed for at smage mange af de vine, som jeg har på hylderne i butikken. Udover det, vil der være mulighed for at få 25% på alt hvad I bestiller af varer denne aften.

Hvis vi kan samle 20 personer, så vil jeg arrangere bustransport fra Horsens til Århus – tur/retur – for kun 150,- pr. person. Tilmelding og betaling til bus kan ske i butikken. Sidste frist for tilmelding til kørsel er fredag den 23. februar.

Hvis I ikke allerede har fået det nye katalog, så er det naturligvis vedhæftet, ellers er I også velkomne til at kigge ind og få det med hjem. Desuden er der nye smagsprøver samt et nyt citat på tavlen.

I forbindelse med det nye katalog er der en Riedel kampagne, nemlig Byt til Nyt. Kommer I ind med jeres gamle vinglas, så giver jeg 50,- kr. pr. glas for hvert ny glas I køber. Dette gælder følgende serier: Veritas, Vinum, Sommelier, Vinum Extreme og Vinum XL. Desuden er der kommet en ny fast pris på Veritas, nemlig 195,- pr. glas. Husk at vin smager bedst i det rigtige glas!

Sidst, men ikke mindst, vil jeg minde jer om, at jeg afholder en Veritas glassmagning på Restaurant Over Middel onsdag den 14. marts kl. 18:00. Der er stadig få ledige pladser.

Med venlig hilsen

Anna-Mette Kolding

Vinspecialisten Horsens

Se vedhæftede invitation:

180227 Winemakers_Fair_Invitation_Detail ÅRHUS

Se det nye katalog her