Om os

Din vinspecialist i Horsens

Ny, lys ogvenlig vinbutik, med mulighed for at fordybe sig i spændende vine, spiritus, kaffe og te. Hent inspiration til vinen til maden, til gaven til ham eller hende og gavekurve til festen du skal til. Alt dette finder du hos Vinspecialisten Horsens på Hospitalsgade 6.

Mangler du de helt rigtige glas til vinen, så forhandler jeg også Riedel glas. Det er absolut ikke ligegyldigt hvilken vin man smager i hvilket glas.

En del af et netværk…
Vinspecialisten Horsens er en del af det landsdækkende netværk af Vinspecialistbutikker. Der ligger i dag mere en 50 butikker spredt over hele landet – alle med mulighed for at hjælpe hinanden hvis det skal gå stærkt og gaven skal være fremme samme dag.

Gode historier på flaske…
Vine fra alverdens områder er fyldt med de gode historier, og jeg fortæller dem gerne. Hvilke områder kommer de fra, særlige kendetegn og hvilken mad vil de passe til.

Vine til enhver lejlighed….
Jeg er selvfølgelig også leveringsdygtig, hvis du står og skal bruge vin til festlige lejligheder. I den forbindelse rådgiver jeg gerne mht. valg af vin og antal flasker. For at vin og mad hænger bedst sammen, vil det være fint hvis du kan tage menuen med. Der er selvfølgelig mulighed for, at returnere uåbnede flasker. Hellere have et par flasker for meget end for lidt.

Jeg glæder mig til at vise dig butikken, og du er altid velkommen også selvom du blot ønsker at “ose lidt rundt”.
Jeg har altid et spændende udvalg af vine du kan smage på når du kigger forbi. Tjek tavlen ved disken.

På gensyn i butikken.

Anna-Mette Kolding

Anna-Mette er din vinspecialist i Horsens.