Vinklub

Sélection Vinklub

Vinklubben Selection er Vinspecialistens landsdækkende vinklub. Som medlem af Selection optjener du rabat på dine indkøb i form af bonuspoint på samme måde som flyselskabernes bonusprogrammer.

Sådan bliver du medlem…
Indmeldelse koster 0,- kr. for to personer fra samme husstand. Medlemsskabet er efterfølgende gratis, men udløber dog automatisk efter 24 på hinanden følgende måneder uden bevægelse på Sélection bonuskontoen.
Medlemsskabet kan til enhver tid opsiges ved at sende en mail (husk at påføre medlemsnummer) til vores Sélection sekretariat.

Medlemsfordele i Selection Vinklub

Optjen bonuspoint
Hver gang du handler optjener du 5% rabat i form af bonuspoint, der registreres på dit medlemskort. Husk blot at vise det. Point kan IKKE efterregistreres.

Direkte adgang til HJ Hansens partnernet
Med dit personlige login til H.J. Hansens/Vinspecialistens partnernet kan du som Sélectionmedlem tilmelde dig og betale for aktuelle smagninger, tjekke sidste nyt og gode tilbud samt lave din egen favoritliste. Sidst men ikke mindst: Når du er logget på, optjener du selvfølgelig Sélection bonuspoints ved bestilling af varer – disse overføres automatisk til din Sélection Bonuskonto!

Selection vinsmagning
Den første torsdag kl. 18-20 hver måned(undtaget juli) afholdes vinsmagning med forskellige temaer.
Prisen er kun 40.- pr.person, som refunderes ved køb af vin for mere end 100.- på smageaftenen.

Smagninger
Her får du lejlighed til at smage en række dejlige vine, og får samtidig en grundig orientering og gennemgang af smagningens vinområde/tema og de enkelte vine. Naturligvis er der også lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål. Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de ledsages af en menu.

Du kan finde den aktuelle liste over smagninger her på vores hjemmeside ved at klikke her SMAGNINGER.

Få mere at vide…
Ønker du, at vide mere om Sélection Vinklub er du velkommen til at kontakte os i butikken eller kigge nærmere på HJ Hansens hjemmeside: www.hjhansen-vin.dk under menupunktet Vinklub.